Ofte stillede spørgsmål

FAQ

Med en totalentreprise kan du trygt overlade hele byggeprojektet eller renoveringen til Hovedstadens Entreprise. Med udgangspunkt i dine ønsker og idéer, udarbejder vi et tilbud på hele projektet, herunder eventuel byggetilladelse, arkitekt og ingeniørberegninger.

Vi står for planlægningen, koordinering af håndværkere og underleverandører. Vi sørger for indkøb af materialer – og sikrer at tidsplan og håndværksmæssig kvalitet overholdes.

Al dialog omkring byggeprojekt eller renovering går gennem totalentreprenør – og du kan roligt læne dig tilbage og glæde dig til, at projektet står færdigt.

Nej, det er ganske gratis og uforpligtende at få et tilbud

Det er totalentreprenøren, der har ansvaret for, at håndværkere og samarbejdspartnere udfører arbejdet håndværksmæssigt korrekt og ud fra kundens ønsker.

Som totalentreprenør er vi dækket af en lovpligtig ansvarsforsikring, der dækker i tilfælde af, der opstår en skade i forbindelse med et byggeprojekt eller renovering. Det, der eventuelt ikke måtte være omfattet af ansvarsforsikringen, er dækket af kundens indboforsikring.

Vi løser alle opgaver i forbindelse med en totalentreprise og totalrenovering, herunder:

Tømrer- og snedkeropgaver
Malerarbejde
Murerarbejde
El-arbejde
VVS-arbejde
Arkitekttegninger
Ingeniørberegninger
Byggetilladelse

Se alle ydelser her

Vi har base i København men udfører entreprise- og renoveringsprojekter i hele Hovedstaden og på resten af Sjælland.

Det, som du skal byde ind med, er grundige overvejelser omkring byggeprojektet eller renoveringen. Både hvad angår æstetisk udtryk, indretningsbehov og overordnede ønsker til projektet. Jo mere skarp du er omkring dine ønsker, jo bedre kan vi vejlede til de rette løsninger.

Med hensyn til det praktiske klarer vi det hele – fra nedrivning til færdigt projekt.

Entrepriser kan groft sagt deles op i tre kategorier: Fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise.

En fagentreprise dækker over det samlede arbejde inden for én faggruppe, fx maler, tømrer eller murer.

Ved en hovedentreprise står du selv for at indhente godkendelser og planlægge projektet, mens hovedentreprenøren hyrer underleverandører og leder selve byggeprojektet.

En totalentreprise omfatter hele byggeprojektet – fra projektplanlægning, eventuel byggetilladelse og tegninger til udførelse og kvalitetssikring af projektet. Totalentreprenøren samler og koordinerer de forskellige faggrupper – og er kundens kontaktperson gennem hele forløbet.

Vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker – både i forhold til stil, behov og økonomi – og rådgiver til æstetiske og funktionelle løsninger, der fungerer i praksis.

Vi siger vores ærlige mening, hvis dine drømme ikke harmonerer med en realistisk renovering, og vi udfører kun et stykke arbejde, vi kan stå 100 procent inde for. Til gengæld rådgiver vi til alternative løsninger, du bliver glad for.

En totalentreprise kan være alt fra ombygning eller renovering af køkken og bad til den helt store totalrenovering. Prisen vil derfor altid være individuel og kan desuden variere, alt efter projektets kompleksitet, specialløsninger og materialevalg.

Ved mindre renoveringer og entrepriseopgaver betales regningen, når projektet er udført. I forbindelse med større entrepriser kan der forekomme løbende betalinger. Sidste rate betales først, når kunden har godkendt projektet.

Betalingsbetingelserne vil altid fremgå af det fremsendte tilbud.

Har du overvejelser omkring en totalrenovering, eller er du klar til at realisere din drøm om et byggeprojekt? Så kontakt os – og vi kigger forbi til et indledende møde og vurderer projektets omfang.

Vi sender et detaljeret tilbud, der omfatter alle aspekter af byggeprojekt eller renovering. Takker du ja til tilbuddet, udarbejder vi en plan for forløbet og byggeprojektet påbegyndes.

Kontakt