Om os

Totalentreprise er en tillidssag

Hovedstadens Entreprise har mange års erfaring i at forvandle visioner til funktionelle rum og æstetiske løsninger gennem godt håndværk og høj faglighed. Fra en mindre renovering til den store totalentreprise – for private og erhverv.

Vi har sat et stærkt team af dygtige håndværkere og samarbejdspartnere med ekspertise inden for en række fagområder. Fælles for dem er, at de vægter faglighed, grundighed og pålidelighed ligeså højt, som vi selv gør.

Vil du vide, hvad Hovedstadens Entreprise kan gøre for dig?

Listen af vellykkede projekter og glade kunder vokser fra måned til måned, og derfor kan vi med ro i sindet kalde os eksperter i renovering og totalentreprise.

Lad os tage en snak og finde ud af, hvordan vi kan hjælpe med at indfri dine drømme om en totalrenovering eller byggeprojekt.

Derfor skal du vælge os

Derfor skal du vælge en totalentreprise

Star

Erfaring og faglighed

Du slipper for at håndplukke håndværkere til de enkelte opgaver – vi sikrer et kompetent team af erfarne fagfolk.

Dolar

Styr på prisen

Du får ét gennemarbejdet tilbud på hele renoveringen og får ingen ekstraregninger, som du ikke selv har godkendt.

Controls

Slip for koordineringen

Vi timer og tilrettelægger processen, sikrer at de rette håndværkere er på opgaven og holder dig løbende informeret.

User

Én kontaktperson – et ansvar

Totalentreprenøren er din kontaktperson, som også står for det samlede ansvar i forbindelse med byggeprojektet.

Vi rådgiver til en vellykket renovering

Vi vil gerne hjælpe med at finde en løsning, som du bliver glad for, og som vi kan stå inde for.

Første skridt på vejen mod et vellykket byggeprojekt er en indledende dialog. Vi lytter til dine ønsker og vejleder til en totalløsning, der matcher dine ønsker, behov og budget.

En ærlig snak

Mange ting skal gå op i en højere enhed i forbindelse med et byggeprojekt eller en renovering. Derfor kræver det erfaring, et pålideligt netværk og et godt overblik at lede et byggeprojekt eller en totalentreprise.

Men det kræver også en god portion ærlighed. Vi siger vores ærlige mening, lader dig vide, hvis noget ikke er realistisk og informerer om potentielle udfordringer ved en renovering. Det synes vi ganske enkelt er mest fair.

Hovedstadens Entreprise er drevet af

Silas Sauer

Tømrermester Silas Sauer har drevet byggevirksomhed i 12 og har i dag mere end 20 års erfaring fra tømrer- og entrepriseprojekter.

Udover at være knivskarp til sit fag er Silas kendt som en pålidelig projektleder med en evne til at løse problemer og kommunikere klart og ærligt. Det har ført til en række vellykkede byggeprojekter og totalentrepriser samt en lang liste af tilfredse kunder.

Vi tilbyder renovering og totalentreprise på hele Sjælland

Vi har base i København og tilbyder renovering og totalentrepriser til private og erhverv i Hovedstaden samt på resten af Sjælland.

Hovedstadens Entreprise er medlem af Håndværkergaranti – for din sikkerheds skyld.