Totalrenovering – vi klarer hele entreprisen

Har du købt et håndværkertilbud, skal du have renoveret køkken eller bad – eller drømmer du om en renovering af lejlighed, hus eller sommerhus?

Der kan være mange grunde til at kaste sig ud i en totalrenovering – og ekstra mange grunde til at vælge en totalentreprise. Vi tilbyder totalrenovering i København og på hele Sjælland. Til private og erhverv.

Hvad er en totalrenovering?

En totalrenovering kan omfatte hele eller dele af boligen eller erhvervslokalet. Fra renovering af køkken og bad – til større byggeprojekter, der involverer alt fra nedrivning af vægge, ny rørlægning og renovering af trækonstruktioner til tilbygninger og ny planløsning.

Grundlæggende kræver en totalrenovering en række forskellige fagfolk. Derfor er det oplagt at vælge en totalentreprise, hvor Hovedstadens Entreprise samler alle nødvendige faggrupper og står for hele renoveringsprojektet.

Vi arbejder sammen med følgende fagfolk:

  • Tømrere og snedkere
  • VVS-installatører
  • Elektrikere
  • Murere
  • Malere
  • Arkitekter
  • Ingeniører
  • Andre relevante faggrupper

Slip bekymringerne – vi styrer projektet og tager ansvaret

Det kræver godt overblik og mange års erfaring og at kunne tilrettelægge en totalentreprise eller en totalrenovering. Vi gennemskuer processen, spotter eventuelle faldgruber og tilrettelægger et forløb, der kører på skinner – og garanterer en renovering, du får glæde af.

Med et stærkt team af dygtige håndværkere og fagfolk sikrer vi, at alle installationer udføres korrekt og at renoveringen opfylder alle byggetekniske krav.

Vi holder, hvad vi lover

En aftale er en aftale! Hos Hovedstadens Entreprise holder vi, hvad vi lover og sætter en ære i klar kommunikation og gennemsigtighed – både når det gælder pris, kvalitet og tidsplan.

Fra første idé til byggeprojektet er forvandlet til en vellykket totalrenovering, der spiller på alle tangenter, melder vi klar til et godt samarbejde, der lever fuldt ud op til dine forventninger.

Vi løser renoverings- og entrepriseopgaver i København og på hele Sjælland.