Renovering af hus - Professionel fornyelse af din bolig

Hos Hovedstadens Entreprise hjælper vi med renovering af hus og andre byggeprojekter, hvor det er en god idé at få hjælp fra professionelle og kompetente fagfolk. Vi har over 20 års erfaring indenfor branchen, og vi arbejder hårdt for at få dig i mål med dine projekter.

Står du overfor en renovering af hus?

Renovering af hus kan indebære mange forskellige projekter. Det kan både være mindre projekter som skift af gulv eller maling af vægge til større projekter som installation af nyt køkken eller en ny trappe. Gælder det mere omfattende projekter, hvor det også indebærer nedrivning af vægge eller installation af nyt elektrisk system, så er der tale om en totalrenovering af hus.
 
Inden du opstarter projektet, er det en god idé at overveje, hvor omfattende dit projekt er. Her kan vi også hjælpe med idéudvikling og rådgivning tidligt i processen, hvis du har brug for faglig sparring på projektet før opstart.
Renovering hus
Hus Renovering

Hvad koster renovering af hus?

Priserne på renovering af hus afhænger af omfanget af projektet. Det kan variere meget i forhold til hvor omfattende et projekt, der er tale om. Hertil handler det også meget om materialevalg, typer af rum, størrelser og meget andet.
 
Skal du bruge en overfladerenovering, hvor man udskifter overfladerne i huset som gulve eller lofte, vil det typisk være en billigere løsning, end hvis du skal have installeret nyt køkken eller badeværelse.

Hvad skal man være opmærksom på ved renovering af hus?

Der kan være flere ting, som man skal være opmærksom på, når man står overfor en renovering af hus. Inden selve projektet starter, er det vigtigt, at man sætter sig ind i, om man skal søge byggetilladelse, eller om der er andet lovgivning, der kræver, at du kontakter kommunen på forhånd.
 
Her kan vi hos Hovedstadens Entreprise hjælpe dig med alt det praktiske, så du ikke skal bekymre dig om at overse vigtig lovgivning eller få kritik fra kommunen.
Hus og renovering
Renovering af hus

Hvad kan vi hos Hovedstadens Entreprise?

Hos Hovedstadens Entreprise er vi eksperter i at gå fra idé til handling. Vores kompetente medarbejdere kan være med lige fra den gode vision, eksekveringen af projektet og til slutresultatet, hvor vi både laver projekter for private og erhverv.
 
Vi har hjulpet flere kunder med at give deres hjem et personligt og moderne udtryk, hvor vi har fundet på smarte løsninger til hjemmet. På vores side kan du se et par eksempler fra vores tidligere projekter og hente inspiration til dit næste projekt.
 
Hos os er du sikret højeste kvalitet, da vores fagfolk er en del af deres respektive brancheorganisation, som Danske Malermestre og TEKNIQ.
 
Har du brug for hjælp til et større eller mindre projekt, står vi klar til at hjælpe dig. Få et uforpligtende tilbud på vores side, og se hvad vi kan gøre for dig.