Totalentreprise København - Fagfolk med +20 års erfaring

Få den rette sparringspartner på dit byggeprojekt med en totalentreprise i København med mange års erfaring, så du undgår potentielle projektstyringsproblemer. Vi har en samlet flok kompetente og professionelle fagfolk, som gør, at vi kan varetage alle typer af boligprojekter.

Hvad er en totalentreprise?

En totalentreprise i København eller andet sted i Danmark fungerer som det projektstyrende organ i et byggeprojekt. Denne virksomhed har ansvaret for beregninger, byggetegninger, planlægning, kontakt med involverede faggrupper, kontrakter med eventuelle underentreprenører såvel som det store overblik og projektstyring.
 
Oftes bruges en totalentreprise ved større projekter, totalrenovering, hvor der indgår mange aktører og faggrupper.
 
Mange forveksler en hovedentreprise og en totalentreprise i København, men forskellen heri ligger på selve ansvaret. En totalentreprise sikrer, at indhente godkendelser, projektstyring, kontraktansvarlig og alt det indledende arbejde, hvilket hovedentreprisen ikke er ansvarlig for.
totalentreprise i københavn
københavn totalentreprise

Derfor skal du vælge Hovedstadens Entreprise som totalentreprise i København

Hvis du ønsker at slippe ansvaret i dit byggeprojekt, kan det være en fordel at kontakte en totalentreprise i København eller hvor dit projekt er lokaliseret. Vi kan sikre, at dit projekt kommer bedst muligt fra start og med de rette byggetilladelser og opstart og til implementering af dine ønsker.
 
Du kan spare en del tid ved benytte dig af en totalentreprise både forud og under projektet. Vores projekter er altid præget af gennemsigtighed, da vi ønsker at være transparente på både priser, tidsplan og forløb. Det giver dig en tryghed i, at vide, hvordan projektet forløber sig, og hvilke udgifter der måtte være løbende.
 
Vi arbejder overordnet ud fra høj faglighed, grundighed og pålidelighed. Vi er derudover en del af Håndværkergaranti, såvel som at vores fagfolk er en del af deres respektive brancheorganisation, herunder bl.a. Danske Malermestre og TEKNIQ.

Hvad er en typisk pris på en totalentreprise?

Priserne på totalentreprise i og udenfor hovedstadsområdet varierer alt efter projektets omfang. Prisen afhænger blandt andet af, hvilke materialer du ønsker at arbejde med, hvilke omstruktureringer der skal laves, størrelsen af dit hus og tidsplanen for dit projekt.
 
Vi skræddersyer de enkelte projektpriser, og vi kan uforpligtende tage en snak med dig om dit projekt, hvor vi ser nærmere på pris, tid og løsninger. Dog vil du altid kunne spare tid, og dermed ressourcer, hvis du lader en totalentreprise i København om det store overblik, juraen og eksekveringen af dine byggeplaner.
københavn totalentreprise
københavn find totalentreprise

En projektleder mellem flere faggrupper

I et samarbejde med os som totalentreprise i København er du sikret en kompetent projektledelse, hvor vi står med kontakterne til alle underleverandører og de primærer ydelser. Det gælder:
 
  • Malerarbejde
  • Tømmerarbejde
  • VVS’ere
  • Arkitekter
  • Murere
  • Elektrikere
  • Ingeniører
  • Og mange andre
 
Med vores stærke team af håndværkere kan vi sammensætte en projektplan, hvor vi er i den fulde kontrol over priser og tider. Der er derfor mindre risiko for at overskride tidsplaner og budgetter. Med vores mere end 20 års erfaring har vi oplevet diverse problematikker og udfordringer, som vi er eksperter i at løse, uanset størrelse.
 
Kontakt os gerne for at høre mere om vores ydelser, eller søg inspiration på vores hjemmeside til dit kommende projekt.