Totalentreprise i Nordsjælland - Vi klarer det hele for dig

Ved at vælge os som din totalentreprise i Nordsjælland eller på resten af Sjælland, er du sikret høj kvalitet fra start til slut. Vi klarer alle opgaverne indenfor dit projekt. Det minder på mange måder om en hovedentreprenør, hvor vi varetager de samme opgaver, foruden alt arbejdet før selve projektet går i gang.

Hvad indebærer totalentreprise i Nordsjælland?

Har du et projekt i Nordsjælland eller andre steder i Sjælland, kan det være rart at uddelegere ansvaret. Ved at bruge en totalentreprise i Nordsjælland gør du dit projekt mere overskueligt for både dig eller for kunden, da der kun vil være én kontaktperson for projektet.
 
Der er derfor mindre risiko for, at der laves fejl grundet misforståelser eller fejl i kommunikationen, da det ikke skal igennem mange parter. Derudover skal man ikke have tilsendt tilbud og deadlines fra mange forskellige aktører, da det kun vil være en enkel, som står med det overordnede projektansvar.
total entreprise
Nordsjælland totalentreprise

Hvordan beregner man prisen?

Prisen for en totalentreprise i Nordsjælland og resten af Sjælland beregnes ofte ud fra omfanget af projektet. Her ser vi blandt andet på hvilke type projekt, det omhandler, hvad der skal bygges og hvor henne det skal bygges.
 
Hos os får du et gennemarbejdet tilbud på hele projektet. Det kan derfor give ro i maven, at man ved, at der ikke vil komme løbende ekstraregninger, som du ikke har godkendt på forhånd. Det er altid muligt at få et uforpligtende tilbud hos os.
 
Kontakt os allerede i dag for et tilbud. Du skal blot udfylde vores kontaktformular med de nødvendige oplysninger, eller ringe til os på +45 24 27 67 77.

Hvordan adskiller det sig fra hovedenterprise?

Ved hovedenterprise har man også en hovedentreprenør i spidsen af opgaven, som sørger for, at alle opgaver er inden for både budget og tidsplan. Her vil du dog selv skulle ud og skaffe de nødvendige godkendelser til byggeprojektet og sørge for det indledende arbejde.
 
Herefter vil hovedentreprenøren have ansvaret for byggeriet, hvor de vil varetage alle underliggende opgaver. Har du brug for hjælp til en større opgave, kan det være en fordel at benytte en totalentreprise i Nordsjælland eller andre steder på Sjælland til at have det samlede ansvar for projektet.

Skal vi stå for jeres totalentreprise i Nordsjælland?

Hos Hovedstadens Entreprise ApS tilbyder vi totalentreprise i Nordsjælland og resten af Sjælland til både privat og erhverv. Vi har et dygtigt team af fagfolk, som har mange års erfaring indenfor branchen, og du slipper derfor selv for at håndplukke håndværkere til diverse opgaver.
 
Derudover er du sikret, at de tilkoblede fagfolk er en del af deres tilkoblede brancheorganisation, bl.a. Danske Malermestre og TEKNIQ.
 
Under samarbejdet vil totalentreprenøren være din kontaktperson, som står for alt ansvaret i forbindelse med projektet og vil løbende holde dig opdateret.
 
Vi står både for udarbejdelsen af projektmaterialet, kontrakterne, byggestyring og alle andre byggeopgaver indenfor projektets rammer. Det kan derfor være en fordel at bruge til større projekter eller nybyggeri, hvor det er vigtigt, at der er helt styr på projektet.