Totalrenovering af hus - 20 års erfaring med enterprise

Hos Hovedstadens Entreprise kan vi hjælpe dig med en totalrenovering af dit hus eller andre byggeprojekter, hvor vi hjælper dig sikkert i mål. Vi har over 20 års erfaring indenfor branchen, og det vigtigste ved vores arbejde er at finde en løsning og proces, som du bliver glad og tilfreds med.

Hvad indebærer en totalrenovering af hus?

En totalrenovering af hus kan både gælde indvendig eller udvendig istandsættelse. Fælles ved betegnelsen er dog, at det ofte er et større og mere omfattende projekt, som typisk indebære nedrivning af vægge, et nyt køkken, installering af et nyt elektrisk system eller et nyt tag.
 
Hos Hovedstadens Entreprise kan vi hjælpe dig med både indvendig og udvendig renovering, hvor vi altid vil være transparante gennem hele projektet, og vi vil informere dig om alt fra ændringer i tidsplan til eventuelle udfordringer i byggeprojektet.
totalrenovering
totalrenovering af dit hus

Hvorfor vælge en totalrenovering af hus?

Har du købt et gammelt hus, eller ønsker du at sælge din bolig til en god pris, kan det være en god idé med en totalrenovering af dit hus.
 
Her ser vi blandt andet ofte, at folk vil have en totalrenovering af 70’er hus, hvor de ønsker et mere moderne udtryk. Det kan også være, at der noget på ejendommen, som ikke fungerer optimalt og derfor kræver, at man renoverer det. Det er derfor en god måde at få ejendommen til at stige i værdi og få et mere moderne eller personligt udtryk.

Hvad koster totalrenovering af hus?

Det kan være svært at sige, hvad en totalrenovering af hus vil koste. En pris på en større renovering afhænger meget af, hvor stort et projekt det gælder, omfanget, hvilke rum der skal renoveres og hvilken type projekt det er. Kvadratmeterprisen kan derfor variere meget, hvor prisen også påvirkes af de materialer, man vælger til projektet.
 
Skal du have hjælp til renovering af bad eller køkken, er det derfor værd at overveje, hvilke materialer du ønsker. Prisen stiger hurtigt, hvis man vælger de eksklusive materialer og dyre løsninger, og ofte kan man komme godt i mål med billigere løsninger.
 
Vi hjælper gerne med at forventningsafstemme og sørge for, at vi finder den bedste løsning til dig og dit drømmeprojekt.
Hus og
Renovering af hus

Hvorfor vælge Hovedstadens Entreprise?

Hos Hovedstadens Entreprise er vi specialister indenfor totalentreprise og totalrenovering af hus og lejlighed. Vores arbejde bygger på erfarne og profesionelle fagfolk, som deler ud af deres ekspertise og sørger for det bedste slutresultat.
 
Disse fagfolk er desuden en del af deres respektive brancheorganisation herunder Danske Malermestre og TEKNIQ.
 
Vi tager det fulde ansvar løbende under projektet, og du skal ikke tænke på potentielle udfordringer og problemer, der kan komme i løbet af et byggeprojekt. På vores side kan du se eksempler på tidligere projekter, og du kan få inspiration til, hvad vi kan hjælpe dig med.