Totalrenovering af lejlighed - 20 års professionel erfaring

Få hjælp af en professionel entreprise virksomhed til totalrenovering af lejlighed, så slipper du for projektstyringen af dit boligprojekt. Vi har et erfarent team af fagfolk i alt fra murer, VVS’ere, håndværkere, elektrikere og malere. Vi hjælper dig i mål med dit projekt.

Planlæg dit projekt korrekt

Skal du renovere din lejlighed, bør du overveje omfanget af dit projekt, inden du på påbegynder byggeprojektet. Omhandler det en totalrenovering af lejlighed kan det være en god idé at kontakte professionelle fagfolk til alt fra selve projektstyringen og til kontakten og tilbud til fagfolkene.
 
Hos Hovedstadens Entreprise kan vi hjælpe dig fra A-Z, hvilket også gælder planlægningsprocessen forud for dit projekt. Med den rette plan imødekommer du mange potentielle udfordringer og problematikker, som kan spare dig en masse økonomisk og tidsmæssigt.
totalrenovering
totalrenovering lejlighed

Få hjælp til totalrenovering af lejlighed hjemme hos dig

Totalrenovering indebærer ofte renoveringsprojekter af større størrelse, hvor flere rum kan være i spil. Det kan derfor både indeholde istandsættelse af bad, køkken, soveværelser og meget andet. Vi samarbejder med erfarne og dygtige fagfolk, som hjælper i alt fra:
 
 
I samarbejdet med alle faggrupper sikrer vi, at dit projekt forløber sig gnidningsfrit og effektivt. Du kan derfor slippe bekymringerne og lade os styre projektet og tage ansvaret.

Gennemsigtighed og faglighed

Vi mener, at det er vigtigt at være transparent både før, under og efter en totalrenovering af lejlighed, hus eller boligkomplekser. Uanset om vi arbejder med private er erhverv, er vi transparente i både pris, kvalitet og tidsplan. Hvis der opstår udskydning af projekter eller løbende ændringer, vil vi altid ajourføre os med dig.
 
Vi har arbejdet med denne branche i over 20 år, og vi er derfor opmærksom på et utal af faldgrubber og potentielle udfordringer i en totalrenovering af lejlighed eller anden boligtype. Derudover er vores fagfolk en del af deres tilkoblede brancheorganisation, bl.a. Danske Malermestre og TEKNIQ.
 
Det giver os mulighed for at forudsige mange processer, og sikre, at alle fagfolk udfører installationer korrekt indenfor byggetekniske krav og retningslinjer.
totalrenovering-af-lejlighed
københavn totalentreprise

Få inspiration til totalrenovering af lejlighed

Du kan her på vores hjemmeside drage inspiration fra vores tidligere projekter, hvilket både er samarbejde med erhverv såvel som privat på alt fra delvise renoveringsprojekter til totalrenovering af boliger. Vores renoveringsprojekter strækker sig fra tagterrasser til køkkenrenovering og til badeværelser.
 
Ønsker du hjælp eller sparring på dit byggeprojekt, så er du altid velkommen til at kontakte os, hvor vi kan tage et uforpligtende kig på dit projekt og komme med et overslag på et tilbud. Vi skræddersyer alle tilbud, og på den måde kan prisen variere afhængigt af omfang, materialer og hvilke rum.

Hvem er Hovedstadens Entreprise?

Hos Hovedstadens Entreprise er vores vision at forvandle visioner til funktionelle og reelle løsninger. Vores ekspertise er høj faglighed og håndværk, og at vi har det store overblik, når det kommer til projektstyring af totalrenovering af lejlighed, hus eller anden boligtype.
 
Ønsker du hjælp eller sparring på dit byggeprojekt, så er du altid velkommen til at kontakte os, hvor vi kan tage et uforpligtende kig på dit projekt og komme med et overslag på et tilbud. Vi skræddersyer alle tilbud, og på den måde kan prisen variere afhængigt af omfang, materialer og hvilke rum.